Nátierka z jabĺk

2003-11-24

Ingrediencie

  • 500 g jabĺk, 50 až 100 g cukru, 1/2 lyžičky mletej škorice, citrónovú, alebo pomarančovú šťavu, strúhanku z piškót.

Postup

Krok 1

Jablká ošúpeme, odstránime jadrovník, pokrájame na kocky a dáme dusiť v malom množstve vody, s cukrom a škoricou. Keď sú jablká rozvarené, vymiešame ich s citrónovou šťavou a piškótovou strúhankou, s takým množstvom, aby nám hustota vyhovovala.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 675
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

676

Podobné recepty:
  • Krevetový šalát s brokolicou

    Krevetový šalát s brokolicou

  • Gaštanové pyré so šľahačkou

    Gaštanové pyré so šľahačkou

  • Syrové bochníčky

    Syrové bochníčky

kuk