Nátierka z jabĺk

2003-11-24

Ingrediencie

  • 500 g jabĺk, 50 až 100 g cukru, 1/2 lyžičky mletej škorice, citrónovú, alebo pomarančovú šťavu, strúhanku z piškót.

Postup

Krok 1

Jablká ošúpeme, odstránime jadrovník, pokrájame na kocky a dáme dusiť v malom množstve vody, s cukrom a škoricou. Keď sú jablká rozvarené, vymiešame ich s citrónovou šťavou a piškótovou strúhankou, s takým množstvom, aby nám hustota vyhovovala.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 654
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

655

Podobné recepty:
  • Španielsky ryžový šalát

    Španielsky ryžový šalát

  • Halušky s cibuľou

    Halušky s cibuľou

  • Lahôdkové kotlety z kapra

    Lahôdkové kotlety z kapra

kuk