Kapusta s bravčovým a haluškami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g bravčového pliecka, 300 g kyslej kapusty, 200 g hladkej múky, soľ.

Postup

Krok 1

Bravčové pliecko pokrájame na kocky, krátko opražíme na tuku, podlejeme vodou, osolíme a dusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu vydusíme, pridáme pokrájanú kyslú kapustu, premiešame a okamžite odstavíme z ohňa. Z hladkej múky a vody vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na plát hrubý asi 5 mm. Z plátu rukou trháme nepravidelné kúsky, ktoré vhadzujeme do vriacej vody. Uvarenú cestovinu scedíme, pridáme ku kapuste z mäsom a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 800
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

801

Podobné recepty:
  • Vegetariánske závitky

    Vegetariánske závitky

  • Studená brusnicová omáčka

    Studená brusnicová omáčka

  • Baklažánová nátierka VI

    Baklažánová nátierka VI

kuk