Huby v masle

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg húb, 10 g soli, prevarené maslo.

Postup

Krok 1

Hlavičky tvrdých húb umyjeme, osušíme utierkou a pokrájame na tenké plátky. Rozložíme ich na dosku a necháme niekoľko hodín zaschnúť. Zaschnuté huby natlačíme do pohárov, zalejeme horúcim, prevareným, osoleným maslom, poháre uzatvoríme. Skladujeme v chlade a v suchu. Takto nám vydržia do Vianoc.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 848
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

849

Podobné recepty:
  • Fazuľový šalát s lečom

    Fazuľový šalát s lečom

  • Uhorková studená šálka

    Uhorková studená šálka

  • Zaprávaný karfiol

    Zaprávaný karfiol

kuk