Hubový paprikáš II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 lyžice oleja, 1 cibuľu, 400 g hríbov, soľ, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 2 dl kyslej smotany, 1 lyžičku hladkej múky.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme cibuľu, pridáme mletú papriku, na plátky pokrájané huby, osolíme a udusíme. Keď sú mäkké, zalejeme kyslou smotanou zmiešanou s hladkou múkou, povaríme a podľa chuti dosolíme. Podávame s haluškami, makarónmi, dusenou ryžou, alebo zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1207
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1208

Podobné recepty:
  • Zázvorové palacinky plnené zemiakmi

    Zázvorové palacinky plnené zemiakmi

  • Tekvica Hokaidó so slnečnicovými semienkami

    Tekvica Hokaidó so slnečnicovými semienkami

  • Cestovinový šalát III

    Cestovinový šalát III

kuk