Hubový paprikáš II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 lyžice oleja, 1 cibuľu, 400 g hríbov, soľ, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 2 dl kyslej smotany, 1 lyžičku hladkej múky.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme cibuľu, pridáme mletú papriku, na plátky pokrájané huby, osolíme a udusíme. Keď sú mäkké, zalejeme kyslou smotanou zmiešanou s hladkou múkou, povaríme a podľa chuti dosolíme. Podávame s haluškami, makarónmi, dusenou ryžou, alebo zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 625
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

626

Podobné recepty:
  • Halušky so šampiňónovou omáčkou

    Halušky so šampiňónovou omáčkou

  • Ryžový nákyp s ovocím

    Ryžový nákyp s ovocím

  • Chutné mäkké medovníky

    Chutné mäkké medovníky