Grilovaný bažant

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilovaný bažant

Ingrediencie

  • 1 ks bažanta
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 100 g údenej slaniny
  • 1 lyžica bylinkového masla

Postup

Krok 1

Mladého bažanta očistíme, umyjeme, osolíme, okoreníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny a dovnútra vložíme bylinkové maslo.

Krok 2

Bažanta zašijeme, obalíme plátkami údenej slaniny.

Krok 3

Počas grilovania potierame bylinkovým maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1204
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1205

Podobné recepty:
  • Nátierka z cukety

    Nátierka z cukety

  • Rybacie ragú s paradajkovou cestovinou

    Rybacie ragú s paradajkovou cestovinou

  • Okatý šalát

    Okatý šalát

kuk