Cestoviny s olivami a tuniakom

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 40 min.

Popis

Vynikajúca chuť slaných olív s tuniakom sa spojí s jogurtovým dressingom a prichystá Vám jedinečný gurmánsky zážitok!

Ingrediencie

  • 500 g trojfarebných cestovín
  • 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 ks kyslú smotanu alebo biely jogurt
  • zeleninu podľa chuti (cibuľa, pór, rajčina, paprika)
  • 100 g zelených olív
  • tvrdý syr
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletú sladkú papriku
  • čerstá bazalku

Postup

Krok 1

Uvarené cestoviny scedíme, prepláchneme studenou vodou a dáme do misy.

Krok 2

Pridáme na kúsky nakrájanú zeleninu, tuniaka z konzervy, olivy (prepolené), na kocky nakrájaný syr. Pridáme korenie a mletú sladkú papriku. Všetko zmiešame s kyslou smotanou alebo bielym jogurtom, osolíme podľa chuti.

Krok 3

Ozdobíme čerstvou bazalkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 857
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

858

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia plnené orechmi s čučoriedkovou omáčkou

    Kuracie prsia plnené orechmi s čučoriedkovou omáčkou

  • Jablkové palacinky

    Jablkové palacinky

  • Kapusta zapečená so zemiakmi a mäsom

    Kapusta zapečená so zemiakmi a mäsom

kuk