Želatínový biskupský chlebík

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 lyžice instantnej želatíny, 2,5 dl studenej vody, 2,5 dl horúceho mlieka, 2 žĺtky, 150 g práškového cukru, 120 g masla, 500 g tvarohu, vrecúško detských piškót, ovocie.

Postup

Krok 1

Želatínu vymiešame so studenou vodou a zalejeme horúcim mliekom. Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom, zmäknutým maslom a tvarohom. Dobre vymixujeme a vylejeme do formy, do ktorej sme poukladali piškóty a ovocie. Necháme stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 840
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

841

Podobné recepty:
  • Mramorová torta II

    Mramorová torta II

  • Hríbový puding

    Hríbový puding

  • Zemiakovo bryndzové koláče

    Zemiakovo bryndzové koláče

kuk