Dekadentné veľkonočné vajcia

2016-04-22
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 25 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 45 min.

Popis

Vajíčka z arašidového masla máčané v čokoláde.

Ingrediencie

  • 85 g masla alebo rastlinného tuku
  • 150 g arašidového masla
  • 225 g práškového cukru
  • 170 g čokolády na polevu
  • strúhaný kokos alebo nesolené arašidy

Postup

Krok 1

Tuk zmiešame s arašidovým maslom, postupne pridávame práškový cukor a z hmoty vytvarujeme vajcia. Vajcia ukladáme na plech a potom ich odložíme do chladničky.

Krok 2

Nad parou roztopíme čokoládu a vajcia v nej ponamáčame a vyváľame v kokose, alebo posekaných arašidoch. Po znovu vychladnutí vajcia poukladáme do papierových košíčkov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 803
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

804

Podobné recepty:
  • Banánovo nivová nátierka

    Banánovo nivová nátierka

  • Teplý zemiakový šalát

    Teplý zemiakový šalát

  • Vajcovo-oškvarková nátierka

    Vajcovo-oškvarková nátierka

kuk