Avokádový šalát s tresčou pečeňou
2015-11-23- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Kombinované šaláty
Popis
Sýty šalát s avokádom, ktorý podávame s hriankami.
Ingrediencie
- 1 ks avokádo
- 100 g čerstvej uhorky
- 100 g rajčín
- 1/2 ks červenej cibule
- hrsť čiernych olív
- 1 ks konzervu tresčej pečene
- citrón
- petržlenovú vňať
- soľ
- mleté čierne korenie
Postup
Krok 1
Avokádo odkôstkujeme a ošúpeme. Pokrájame na malé kocky. Na rovnaké kocky pokrájame aj uhorku, rajčiny a cibuľu. Pridáme čierne olivy, obsah konzervy tresčej pečene (aj s olejom), nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Ochutíme soľou, čerstvo pomletým korením a citrónovou šťavou.
Krok 2
Podávame na listoch zeleného šalátu s osminkami citróna, dozdobené vetvičkou petržlenovej vňate a nasucho opečeným hriankami.