Avokádový šalát s tresčou pečeňou

2015-11-23

Popis

Sýty šalát s avokádom, ktorý podávame s hriankami.

Ingrediencie

  • 1 ks avokádo
  • 100 g čerstvej uhorky
  • 100 g rajčín
  • 1/2 ks červenej cibule
  • hrsť čiernych olív
  • 1 ks konzervu tresčej pečene
  • citrón
  • petržlenovú vňať
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Avokádo odkôstkujeme a ošúpeme. Pokrájame na malé kocky. Na rovnaké kocky pokrájame aj uhorku, rajčiny a cibuľu. Pridáme čierne olivy, obsah konzervy tresčej pečene (aj s olejom), nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Ochutíme soľou, čerstvo pomletým korením a citrónovou šťavou.

Krok 2

Podávame na listoch zeleného šalátu s osminkami citróna, dozdobené vetvičkou petržlenovej vňate a nasucho opečeným hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 627
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

628

Podobné recepty:
  • Rajčiakový šalát s jablkami

    Rajčiakový šalát s jablkami

  • Kalerábový šalát s jogurtom a jablkami

    Kalerábový šalát s jogurtom a jablkami

  • Ryžový nákyp I

    Ryžový nákyp I

kuk