Ryžovo hydinový šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g uvarenej ryže, 400 g uvareného, alebo upečeného hydinového mäsa, 80 g papriky (červenej, zelenej a žltej), 1/2 lyžičky korenia karí, 1 konzervu sterilizovanej kukurice, 1 lyžicu octu, 1 lyžicu oleja, 2 až 3 strúčiky cesnaku, šťavu z jedného citróna, mleté čierne korenie, soľ, pomaranč.

Postup

Krok 1

Ryžu zmiešame s korením karí. Mäso pokrájame na drobné kúsky a zmiešame s ryžou. Pridáme nadrobno pokrájanú papriku a kukuricu. Z octu, oleja, prelisovaného cesnaku, korenia, soli a citrónovej šťavy pripravíme nálev, ktorý pridáme do ryže a premiešame. Hotový šalát podávame na listoch hlávkového šalátu, ozdobený mesiačikmi pomaranča.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 735
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

736

Podobné recepty:
  • Čučoriedková omáčka

    Čučoriedková omáčka

  • Kapustové placky

    Kapustové placky

  • Šalát z kyslej kapusty s mrkvou

    Šalát z kyslej kapusty s mrkvou

kuk