Bravčové mäso s rajčiakmi, kukuricou a baklažánmi

2015-12-15

Ingrediencie

  • 200 g bravčového bôčika
  • 200 g bravčového mäsa z pliecka
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 1 ks cibuľa
  • 50 g masti
  • 200 g baklažánu
  • 1 ks kukurica
  • 2 ks rajčiaky
  • 30 g hladkej múky
  • trochu mäsový vývar alebo voda
  • 1 lyžica kečupu
  • 2 dl kyslej smotany
  • trochu zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Bôčik a pliecko pokrájame na kocky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme pokrájané mäso a za stáleho miešania prudko opečieme. Potom pridáme olúpaný a pokrájaný baklažán, zrnká uvarenej kukurice a olúpané pokrájané rajčiaky, zahustíme múkou opraženou nasucho a uvaríme do mäkka. Počas varenia podľa potreby podlievame vývarom alebo vodou. Nakoniec ochutíme kečupom, primiešame kyslú smotanu a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1166
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1167

Podobné recepty:
  • Gazdovské toliare

    Gazdovské toliare

  • Bravčové mäso so zeleninou II

    Bravčové mäso so zeleninou II

  • Grilované rebierka so zeleninovou ihlou

    Grilované rebierka so zeleninovou ihlou

kuk