Špargľa v teľacom plátku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g pečeného teľacieho mäsa zo stehna, 1 lyžička kečupu, 50 g šunky, 50 g uvarenej alebo konzervovanej špargle, lyžica majonézy, zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Upečené a vychladnuté teľacie stehno pokrájame na rovnomerne tenké plátky, každý plátok potrieme kečupom, obložíme tenkým plátkom šunky, vložíme jeden kúsok konzervovanej alebo uvarenej špargle a zvinieme. Nakoniec zvitky pokvapkáme majonézou a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno. Podávame ozdobené plátkami rajčiakov, šalátových uhoriek a kolieskami zeleninových paprík bez jadrovníkov. Vhodnou oblohou je aj sterilizovaný hrášok spolu so sterilizovanou mrkvou pokrájanou na malé kocky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 998
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

999

Podobné recepty:
  • Kapustový mišmaš

    Kapustový mišmaš

  • Plnená bravčová roláda

    Plnená bravčová roláda

  • Bravčové stehno pečené s fazuľou

    Bravčové stehno pečené s fazuľou

kuk