Špargľa v teľacom plátku
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom , Teľacie mäso , Pečené a grilované mäso
Ingrediencie
- 250 g pečeného teľacieho mäsa zo stehna, 1 lyžička kečupu, 50 g šunky, 50 g uvarenej alebo konzervovanej špargle, lyžica majonézy, zelená petržlenová vňať.
Postup
Krok 1
Upečené a vychladnuté teľacie stehno pokrájame na rovnomerne tenké plátky, každý plátok potrieme kečupom, obložíme tenkým plátkom šunky, vložíme jeden kúsok konzervovanej alebo uvarenej špargle a zvinieme. Nakoniec zvitky pokvapkáme majonézou a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno. Podávame ozdobené plátkami rajčiakov, šalátových uhoriek a kolieskami zeleninových paprík bez jadrovníkov. Vhodnou oblohou je aj sterilizovaný hrášok spolu so sterilizovanou mrkvou pokrájanou na malé kocky.