Ryba s rezancami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g dlhých širokých rezancov (tagliatelle), 4 porcie tresky, 40 g masla, 100 g mäkkého taveného syra, soľ, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu, 100 g šampiňónov, 100 g vareného hrášku, 50 g kreviet.

Postup

Krok 1

Rezance uvaríme v osolenej vode. Porcie ryby uložíme na grilovaciu mriežku, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a potrieme taveným syrom. Griljeme pri strednej teplote 8 až 10 minút. Šampiňóny uvaríme v okorenenej vode a s citrónovou šťavou. Do odkvapkaných rezancov vmiešame šampiňóny, hrášok a krevety. Preložíme na servírovaciu misu a porcie rýb položíme na rezancovú zmes. Podávame so zeleným šalátom a zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 922
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

923

Podobné recepty:
  • Polievka z rybacích hláv

    Polievka z rybacích hláv

  • Plnený hermelín

    Plnený hermelín

  • Baklažánové lečo

    Baklažánové lečo

kuk