Gaštanový kompót

2018-02-21

Popis

Gaštanový kompót

Ingrediencie

  • 1 kg gaštanov
  • 1 dl bieleho vína
  • kúsok vanilky
  • 100 g kryštálového cukru

Postup

Krok 1

Z cukru a lyžice vody uvaríme hustý sirup, pridáme kúsok vanilky. Ošúpané gaštany poukladáme do panvice, pridáme biele víno, rozpustený cukor. Prikryjeme, vložíme do mierne teplej rúry a necháme ich tam 45 minút. Takto pripravený kompót buď hneď konzumujeme, alebo dáme do pohárov a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 593
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

594

Podobné recepty:
  • Kačacie ragú s celozrnnými cestovinami

    Kačacie ragú s celozrnnými cestovinami

  • Žemľová plnka s gaštanmi

    Žemľová plnka s gaštanmi

  • Šťavnatý jablkový koláč

    Šťavnatý jablkový koláč