Cviklový šalát surový

2016-04-22
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 35 min.

Popis

Surový šalát môžeme podávať k mäsu, ale aj samostatne s pečivom.

Ingrediencie

  • cvikla
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • cesnak
  • kyslá smotana

Postup

Krok 1

Surovú cviklu postrúhame na väčšom strúhadle, mierne osolíme, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak a nakoniec primiešame kyslú smotanu. Smotanu dávame tak, aby nebol šalát suchý, pretože cvikla smotanu vpije.

Krok 2

Najlepšie chutí na druhý deň.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 803
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

804

Podobné recepty:
  • Vianočný zemiakový šalát

    Vianočný zemiakový šalát

  • Grécky šalát II

    Grécky šalát II

  • Zeleninový šalát s ryžou na mexický spôsob

    Zeleninový šalát s ryžou na mexický spôsob

kuk