Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

2016-06-06
  • Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

Popis

Netradičná kombinácia chutí, ktorá si Vás získa. Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou podávame s ryžou.

Ingrediencie

  • 4x150-200 g gramové rezne z bravčového karé alebo stehna
  • 130 g gaštanového pyré
  • 2 ks kyslejšie jablká
  • 10 plátok prerastenej slaniny
  • 1 ks pomaranč
  • 1 ks citrón
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • zeleninovú koreniacu zmes

Postup

Krok 1

Očistené jablká na hrubo postrúhame, pokvapkáme citrónovou šťavou, zmiešame s gaštanovým pyré, zeleninovou koreniacou zmesou. Plátky bravčového mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme, poukladáme na ne slaninu a na slaninu dáme jablkovo gaštanovú plnku. Zvinieme do rolády, ktorú spevníme špáradlom. Rolády opečieme v horúcom tuku zo všetkých strán. Polejeme ich pomarančovou šťavou a prikryté dusíme asi 5 minút.

Krok 2

Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1629
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1630

Podobné recepty:
  • Vianočná kolekcia po domácky

    Vianočná kolekcia po domácky

  • Mäsové gule

    Mäsové gule

  • Zapekané zeleninové slimáky

    Zapekané zeleninové slimáky

kuk