Pečeňové dolky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 zemiaky, 250 g pečene, soľ, mleté čierne korene, majorán, cesnak, 4 vajcia, strúhanku.

Postup

Krok 1

Zemiaky postrúhame a necháme chvíľu odstáť. Zlejeme z nich prebytočnú vodu, zmiešame s pomletou pečeňou, soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom. Pridáme žĺtky a sneh z bielkov. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Z hmoty pečieme na oleji dolky. Podávame so zeleninou udusenou na masle, alebo s rôznymi prívarkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 967
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

968

Podobné recepty:
  • Rajčiaky plnené plesňovým syrom

    Rajčiaky plnené plesňovým syrom

  • Hubový guláš III

    Hubový guláš III

  • Pečená mäsová „plnka“

    Pečená mäsová „plnka“

kuk