Pečeňové dolky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 zemiaky, 250 g pečene, soľ, mleté čierne korene, majorán, cesnak, 4 vajcia, strúhanku.

Postup

Krok 1

Zemiaky postrúhame a necháme chvíľu odstáť. Zlejeme z nich prebytočnú vodu, zmiešame s pomletou pečeňou, soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom. Pridáme žĺtky a sneh z bielkov. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Z hmoty pečieme na oleji dolky. Podávame so zeleninou udusenou na masle, alebo s rôznymi prívarkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 806
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

807

Podobné recepty:
  • Zapekané rybie filé so špenátom

    Zapekané rybie filé so špenátom

  • Čučoriedkové obláčiky s vanilkovým krémom

    Čučoriedkové obláčiky s vanilkovým krémom

  • Plnená vianočná bábovka

    Plnená vianočná bábovka

kuk