Bravčové kotlety na furmanský spôsob

2015-12-15

Ingrediencie

  • 4 ks bravčové kotlety
  • trochu horčicu
  • trochu kečup
  • 1 ks cibuľu
  • trochu čerstvé alebo sušené huby
  • trochu strúhaný syr
  • trochu masť alebo olej.

Postup

Krok 1

Kotlety naklepeme, okrajové blany narežeme, okoreníme, potrieme horčicou, kečupom a opečieme z oboch strán na masti alebo oleji. Vo výpeku opražíme nadrobno posekanú cibuľu, zalejeme troškou vody alebo vývarom z polievky. Opečené kotlety vložíme na podusenú cibuľu, na ne pokladáme huby, čerstvé alebo vopred namočené sušené, posolíme, pokvapkáme worcesterskou omáčkou. Prikryté dusíme. Kotlety posypeme strúhaným syrom, vložíme prikryté do rúry. Keď sa syr rozleje, jedlo je hotové. Podávame s hranolčekmi, prípadne s chlebom a s uhorkovým šalátom alebo kyslými uhorkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2406
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2407

Podobné recepty:
  • Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

    Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

  • Varaždinská hostina

    Varaždinská hostina

  • Bulharská sarma

    Bulharská sarma

kuk