Jablkovo - ananásový šalát

2008-03-20

Ingrediencie

  • 4 zelené jablká, 1 konzervu ananásu, 1 pór, 1 pohár sterilizovaného zeleru v sladkokyslom náleve, 1 pohár majonézy („majolenky Starej mamy“).

Postup

Krok 1

Jablká nakrájame na kocky, pór na tenké kolieska, ananás a zeler scedíme, podľa potreby nakrájame na menšie kúsky a zmiešame. Pridáme majonézu, premiešame a necháme schladiť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1038
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1039

Podobné recepty:
  • Šalát z červenej kapusty a ovocia

    Šalát z červenej kapusty a ovocia

  • Cuketový šalát (ako predjedlo)

    Cuketový šalát (ako predjedlo)

  • Šalát Caprese

    Šalát Caprese

kuk