Orechová torta III

2008-09-23

Ingrediencie

  • 8 vajec, 7 lyžíc polohrubej múky, 1 lyžicu kakaa, 8 lyžíc práškového cukru, 1/2 prášku do pečiva, 8 lyžíc mletých orechov.

Postup

Krok 1

Z 8 bielkov ušľaháme sneh. Pomaly pridávame cukor a šľaháme ďalej, po troche pridáme rozmiešané žĺtky a stále šľaháme. Múku zmiešame s práškom do pečiva, kakaom a orechmi a zamiešame do snehu. Plnka: Z dvoch zlatých klasov a pol litra mlieka uvaríme puding. Jedno maslo (alebo Palmarin) vymiešame s 5 lyžíc práškového cukru, 2 lyžice kakaa a spojíme. Dávka je do väčšej formy, môžeme robiť aj rezy. Aby plnka nemala hrčky, tak vychladnutý puding samostatne dobre vyšľaháme, a tak spojíme s maslom, cukrom a kakaom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Smotanové pagáčiky

    Smotanové pagáčiky

  • Rezy na oblátke

    Rezy na oblátke

  • Kakaovo-tvarohové rezy

    Kakaovo-tvarohové rezy

kuk