Zaváranie bez cukru

2018-02-28

Ingrediencie

  • Ovocie alebo uhorky

Postup

Krok 1

Ovocie umyjeme, väčšie kôstkové ovocie môžeme vykôstkovať, poukladáme do pohárov a zalejeme obyčajnou vodou priamo z vodovodu. Keď sú to slivky, môžeme ich zavárať bez vody, vo vlastnej šťave. Uzatvorené poháre s ovocím sterilizujeme maximálne päť minút. Sterilizáciu zopakujeme ešte raz na druhý deň, po 24 hodinách. Obdobne sterilizujeme uhorky, bez cukru, s použitím nakladača a obyčajnej vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2064
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2065

Podobné recepty:
  • Blutorange

    Blutorange

  • Pomarančové tiramisu

    Pomarančové tiramisu

  • Káva pre pánov

    Káva pre pánov

kuk