Rybacia nátierka s tofu

2016-05-30
  • Rybacia nátierka s tofu

Ingrediencie

  • 250 g TOFU
  • 1 konzerva rýb v oleji
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžica kečupu
  • 2 lyžice horčice
  • 50 g masla
  • soľ
  • solčanka
  • citrónová šťava

Postup

Krok 1

Maslo vymiešame s popučenými rybami, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a nastrúhané tofu. Ochutíme horčicou, kečupom, solčankou, citrónovou šťavou. Ak treba, dosolíme. Kto obľubuje kyslejšie chute, môže do nátierky nastrúhať najemno 3 sterilizované uhorky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2212
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2213

Podobné recepty:
  • Plnený zapečený hlávkový šalát

    Plnený zapečený hlávkový šalát

  • Baklažánová nátierka VI

    Baklažánová nátierka VI

  • Karfiolová nátierka s krabím mäsom

    Karfiolová nátierka s krabím mäsom