Pečeňová nátierka II

2014-02-19

Ingrediencie

  • 2 lyžice husacej masti, 2 cibule, 300 g kuracej pečene, 2 natvrdo uvarené vajcia, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na husacej masti osmažíme do zlatista nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme šliach zbavenú, pokrájanú kuraciu pečeň a opekáme pokým nezíska zlatistú farbu. Pečeň osolíme, okoreníme, premiešame a necháme vychladnúť. Rozmixujeme ju s pokrájaným vajcami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 614
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

615

Podobné recepty:
  • Mrkvovo syrová nátierka

    Mrkvovo syrová nátierka

  • Omeleta so šampiňónmi

    Omeleta so šampiňónmi

  • Tvarohová nátierka s lososom

    Tvarohová nátierka s lososom

kuk