Pečeňová nátierka II

2014-02-19

Ingrediencie

  • 2 lyžice husacej masti, 2 cibule, 300 g kuracej pečene, 2 natvrdo uvarené vajcia, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na husacej masti osmažíme do zlatista nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme šliach zbavenú, pokrájanú kuraciu pečeň a opekáme pokým nezíska zlatistú farbu. Pečeň osolíme, okoreníme, premiešame a necháme vychladnúť. Rozmixujeme ju s pokrájaným vajcami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 627
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

628

Podobné recepty:
  • Bagety s kôprom a cesnakom

    Bagety s kôprom a cesnakom

  • Gravlax (gravad laks - losos na švédsky spôsob)

    Gravlax (gravad laks - losos na švédsky spôsob)

  • Šalátové závitky

    Šalátové závitky

kuk