Vegeta domáca, bez chémie

2009-11-20

Ingrediencie

  • 1000 g mrkvy, 500 g petržlenu, 250 g kalerábu, 150 g zeleru, 100 g cibule, 300 g soli, petržlenovú vňať, zelerovú vňať podľa chuti, ligurček (zelená vňať).

Postup

Krok 1

Každú zeleninu pomelieme na mäsovom mlynčeku zvlášť, cez sitko necháme odkvapkať a každú zvlášť usušíme. Pridáme usušenú petržlenovú, zelerovú a ligurčekovú vňať a mixérom vymixujeme na jemno. Pridáme soľ, dobre premiešame. Skladujeme v uzatvárateľných nádobách. Vývar nám nezamúti,je to odskúšané.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 700
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

701

Podobné recepty:
  • Množstvá surovín - lyžica a lyžička

    Množstvá surovín - lyžica a lyžička

  • Zeleninový vývar

    Zeleninový vývar

  • Tandoori masala

    Tandoori masala

kuk