Kuracie medailóniky na karí

2010-04-13

Ingrediencie

  • Olivový olej, 400 g kuracieho mäsa, 60 g jarnej cibuľky, 250 g čerstvého ananásu, 2,5 dl smotany na šľahanie, 2 kocky slepačieho bujónu, 3 g korenia karí, ryžu ako prílohu.

Postup

Krok 1

Na rozohriatom olivovom oleji opečieme kuracie medailóniky. Do panvice pridáme nasekanú jarnú cibuľku, plátky čerstvého ananásu a všetko približne 2 minúty restujeme. Potom zalejeme smotanou, pridáme bujón, karí a prevaríme na miernom ohni. Servírujeme s ryžou a zdobíme čerstvými bylinkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1716
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1717

Podobné recepty:
  • Pečené kuracie stehná s mrkvou

    Pečené kuracie stehná s mrkvou

  • Kuracie prsia pečené vo vrecúšku

    Kuracie prsia pečené vo vrecúšku

  • Kuracie na stredomorský spôsob

    Kuracie na stredomorský spôsob

kuk