Feniklový šalát

2018-02-13

Popis

Feniklový šalát. Podávame k pečenej alebo grilovanej hydine.

Ingrediencie

  • 1 ks čerstvý fenikel
  • 1 ks jablko
  • 150 g stopkového zeleru
  • 1 ks citrón
  • soľ
  • drvené čierne korenie
  • olivový olej
  • 100 g zelených vykôstkovaných olív.

Postup

Krok 1

Fenikel, jablko a zeler ošúpeme a nakrájame na tenké rezančeky. Polejeme citrónovou šťavou vyšľahanou s olejom a soľou. Posypeme drveným korením a prekrojenými olivami. Podávame k pečenej alebo grilovanej hydine.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1000
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1001

Podobné recepty:
  • Šalát z varených baklažánov s rokfortom

    Šalát z varených baklažánov s rokfortom

  • Paprikový šalát II

    Paprikový šalát II

  • Suchohríbový šalát

    Suchohríbový šalát

kuk