Zapekané rezne so smotanou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 10 bravčových rezňov, soľ, mleté čierne korenie, 1 sladkú smotanu.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Podlejeme troškou vody a pečieme v rúre. Rezne podľa potreby počas pečenia prekladáme a podlievame. Pred dopečením polejeme sladkou smotanou a ešte krátko zapečieme. Podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou a šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1726
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1727

Podobné recepty:
  • Barania hruď plnená na poľský spôsob

    Barania hruď plnená na poľský spôsob

  • Hubový perkelt s tarhoňou

    Hubový perkelt s tarhoňou

  • Obličky na cibuľke s hubami

    Obličky na cibuľke s hubami

kuk