Rozmarínové pagáčiky

2012-06-26

Ingrediencie

  • 225 g hladkej múky, 1 vrecúško prášku do pečiva, 100 g jemného tvarohu, 1 lyžičku horčice, 1 lyžicu nadrobno pokrájaného čerstvého rozmarínu, 60 g tvrdého syra (napríklad Čedar), mlieko.

Postup

Krok 1

Múku zmiešame s práškom do pečiva a nadrobno pokrájaným rozmarínom. Pridáme tvaroh, horčicu, asi 40 g postrúhaného syra a vymiesime cesto. Ak je cesto príliš husté, zapracujeme doň mlieko. Z cesta vyvaľkáme, na pomúčenej doske plát hrubý 1,5 cm z ktorého vykrajujeme pagáčiky. Poukladáme ich na plech, posypeme zvyškom strúhaného syra a vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia. Pečieme asi 15 minút. Môžeme podávať s krémom pripraveným z riccoty, malého množstva kyslej smotany, prelisovaného strúčiku cesnaku a nadrobno pokrájanej pažítky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 574
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

575

Podobné recepty:
  • Nepečené čokoládové rezy

    Nepečené čokoládové rezy

  • Škvarkové pagáčiky nekysnuté

    Škvarkové pagáčiky nekysnuté

  • Kakaová bábovka

    Kakaová bábovka

kuk