Rezne plnené pečeňou

2015-09-29
  • Rezne plnené pečeňou

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového stehna (8 rezňov), 200 g kuracej pečene, 65 g masla, hladkú múku, 2 vajcia, strúhanku, zeleninovú koreniacu zmes, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Kuraciu pečeň pokrájame na rezance, krátko osmažíme na masle, okoreníme a osolíme. Rezne naklepeme, osolíme, posypeme zeleninovou koreniacou zmesou a na každý dáme osmaženú pečeň, preložíme cez polovicu, okraje sklepeme a spevníme špáradlami. Naplnené rezne obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a vypražíme v oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1303
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1304

Podobné recepty:
  • Maďarský fazuľový guláš

    Maďarský fazuľový guláš

  • Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

    Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

  • Rezy z krkovičky so zeleninovým ragú

    Rezy z krkovičky so zeleninovým ragú

kuk