Hrianky s lečom, s klobásou a so slaninou

2014-01-31

    Ingrediencie

    • 10 zelených, mierne štipľavých, paprík, soľ, mleté čierne korenie, 4 paradajky, 2 cibule, 300 g prerastenej slaniny, 400 g klobásy, krajčeky chleba, 2 strúčiky cesnaku, vajcia, mletú červenú papriku.

    Postup

    Krok 1

    Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájanú papriku, soľ, korenie a spolu dusíme, až paprika mierne zmäkne. Pridáme na kocky pokrájané ošúpané paradajky, z ktorých sme miernym stlačením odstránili prebytočnú šťavu. Osobitne opečieme na plátky pokrájanú slaninu. Slaninu vyberieme a v masti opečieme klobásu. Opečenú klobásu vyberieme a v masti opečieme krajčeky chleba, ktoré po opečení potrieme surovým cesnakom. V tuku upečieme volské oká. Na cesnakové hrianky navrstvíme lečo. Na lečo položíme volské oko, ktoré posypeme mletou červenou paprikou. Hrianky s lečom položíme na tanieriky, na okraje ktorých poukladáme opečenú slaninu a klobásu.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 760
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    761

    Podobné recepty:
    • Brokolicová nátierka

      Brokolicová nátierka

    kuk