Šľahačkové kotlety

2015-09-29
  • Šľahačkové kotlety

Ingrediencie

  • 4 bravčové kotlety, 1 kg zemiakov, 4 paradajky, 4 cibule, 200 g syru s bielou plesňou, 3 dl šľahačkovej smotany, olej, soľ, mleté biele korenie, zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Cibuľu a paradajky nakrájame na malé kúsky a osmažíme na oleji. Kotlety naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme zeleninovou koreniacou zmemsou a krátko opečieme z oboch strán na oleji. Zemiaky nakrájame na plátky, osolíme a poukladáme ich na pekáč. Na zemiaky dáme vrstvu cibuľovej a paradajkovej zmesi, na to poukladáme opečené mäso. Posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkovou smotanou. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a zapekáme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1338
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1339

Podobné recepty:
  • Jedlo zo zvyškov zemiakov

    Jedlo zo zvyškov zemiakov

  • Čert

    Čert

  • Sladké zdravé bochníčky

    Sladké zdravé bochníčky

kuk