Rigatone s cícerovým sugom

2019-04-05

Popis

Rigatone s cícerovým sugom

Ingrediencie

  • 1 balenie cestovín rigatone
  • soľ
  • 2 konzervy cícera
  • olivový olej
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 vetvičku rozmarínu
  • 80 g parmezánu.

Postup

Krok 1

Cestoviny rigatone uvaríme v osolenej vode, al dente.

Krok 2

Cícer z oboch konzerv scedíme a dobre prepláchneme.

Krok 3

Polovicu rozmixujeme na kašu, pridáme olivový olej a ešte krátko premixujeme.

Krok 4

Na olivovom oleji osmažíme dva strúčiky cesnaku, stlačené plochou noža.

Krok 5

Cesnak vyberieme, keď začne hnednúť.

Krok 6

Pridáme cícerovú kašu, celý cícer a nadrobno pokrájané lístky rozmarínu. Pridáme naberačku vody v ktorej sa varia cestoviny, aby vznikla polohustá kaša, a premiešame. Primiešame scedené cestoviny. Porcie posypeme postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 928
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

929

Podobné recepty:
  • Šišky (fašiangové jedlo)

    Šišky (fašiangové jedlo)

  • Zapekané celozrnné cestoviny

    Zapekané celozrnné cestoviny

  • Pečené zemiaky s hubami

    Pečené zemiaky s hubami

kuk