Gremolata

2018-03-13
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Gremolata. Používame predovšetkým na dochutenie polievok.

Ingrediencie

  • 1 viazanička petržlenovej vňate
  • 3 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička najemno postrúhanej citrónovej kôry
  • 1/4 lyžička mletého čierneho korenia

Postup

Krok 1

Petržlenovú vňať nadrobno pokrájame. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, najemno postrúhanú citrónovú kôru a mleté čierne korenie. Premiešame.

Krok 2

Používame predovšetkým na dochutenie polievok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 306
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

307

Podobné recepty:
  • Kurací vývar podľa Hestona Blumenthala

    Kurací vývar podľa Hestona Blumenthala

  • Ganache (ganaš)

    Ganache (ganaš)

  • Najznámejšie a najobľúbenejšie druhy cestovín

    Najznámejšie a najobľúbenejšie druhy cestovín