Volské oká s mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 40 g masti, 30 g cibule, 200 g mäsa, 4 vajcia, soľ, čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na horúcej masti do ružova upražíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme na drobné kocky pokrájané varené, pečené alebo dusené mäso (teľacie, bravčové, hovädzie, z hydiny a pod. ), rovnomerne rozložíme po panvici, pozorne naň rozbijeme vajcia, osolíme a žĺtky trochu posypeme mletým čiernym korením. Prikryjeme pokrievkou a na okraji sporáka necháme tak dlho, až sa bielok zrazí, pričom žĺtok musí zostať polomäkký. Podávame so zemiakmi a akýmkoľvek šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1069
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1070

Podobné recepty:
  • Moravský závitok na pive

    Moravský závitok na pive

  • Opekané hovädzie carpaccio s pečenou cukrovou repou,  chrenom, žeruchou a parmezánom

    Opekané hovädzie carpaccio s pečenou cukrovou repou, chrenom, žeruchou a parmezánom

  • Vyprážané bravčové rebierka

    Vyprážané bravčové rebierka

kuk