Králik na cibuli

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jedného mladého králika s váhou asi 1,2 kg, 1,5 kg cibule, 4 lyžice oleja, 1,5 dl bieleho vína, soľ, korenie.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a dusíme na oleji asi 30 minút. Králika pokrájame na menšie kúsky a udusíme v druhej nádobe. Pridáme udusenú cibuľu, biele víno, soľ, korenie a ešte chvíľu dusíme. Omáčka by mala byť dosť hustá. Podávame s opečenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1159
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1160

Podobné recepty:
  • Soté z králika na labužnícky spôsob

    Soté z králika na labužnícky spôsob

  • Ďžuveč z diviny (BG)

    Ďžuveč z diviny (BG)

  • Srnčie rebierka na taliansky spôsob

    Srnčie rebierka na taliansky spôsob

kuk