Králičia polievka

2016-06-06

Ingrediencie

  • 1 predná časť králika
  • soľ
  • celé čierne korenie
  • nové korenie
  • 1 cibuľa
  • 100 g karotky
  • 70 g petržlenu
  • 50 g zeleru
  • 1 mladý kaleráb
  • 1/4 karfiolu
  • zelenú petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Očistené a umyté mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Okoreníme celým čiernym korením a novým korením. Po pol hodine varenia pridáme očistenú cibuľu a zeleninu. Uvarenú polievku precedíme. Mäso vykostíme, pokrájame na malé kúsky a vložíme späť do polievky. Zeleninu pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo rozmixujeme a vrátime späť do vývaru k pokrájanému králičiemu mäsu. Podávame so zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1446
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1447

Podobné recepty:
  • Provensálska cesnaková polievka

    Provensálska cesnaková polievka

  • Sójové lečo s patizónmi

    Sójové lečo s patizónmi

  • Tekvica na spôsob hovädzieho vývaru

    Tekvica na spôsob hovädzieho vývaru

kuk