Maslo maître d'hôtel

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g masla, viazaničku petržlenovej vňate, soľ, mleté biele korenie, 1 väčší citrón.

Postup

Krok 1

Čerstvé, mäkké maslo sa dobre vymieša, pridá sa najemno nasekaná (roztlčená) petržlenová vňať, soľ, mleté biele korenie a citrónová šťava. Všetky suroviny sa spolu dobre zmiešajú. Vymiešané maslo sa vytvaruje do valca, zabalí do pergamenového papiera alebo alobalu a nechá v chlade stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 842
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

843

Podobné recepty:
  • Hroznová omáčka na palacinky

    Hroznová omáčka na palacinky

  • Chlieb III

    Chlieb III

  • Lekvár z paradajok

    Lekvár z paradajok

kuk