Maslo maître d'hôtel

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g masla, viazaničku petržlenovej vňate, soľ, mleté biele korenie, 1 väčší citrón.

Postup

Krok 1

Čerstvé, mäkké maslo sa dobre vymieša, pridá sa najemno nasekaná (roztlčená) petržlenová vňať, soľ, mleté biele korenie a citrónová šťava. Všetky suroviny sa spolu dobre zmiešajú. Vymiešané maslo sa vytvaruje do valca, zabalí do pergamenového papiera alebo alobalu a nechá v chlade stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 832
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

833

Podobné recepty:
  • Domáca mozzarella

    Domáca mozzarella

  • Mäta pieporná

    Mäta pieporná

  • Zaváraný karfiol

    Zaváraný karfiol

kuk