Treska na španielsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg mrazenej tresky, 1 lyžičku soli, 1 lyžicu hladkej múky, 2 lyžice masla, 1 cibuľu, 0,5 dl červeného vína, 2,5 dl španielskej omáčky.

Postup

Krok 1

Rozmrazená, očistená, umytá, osušená treska sa nakrája na 200 g porcie. Jednotlivé kusy sa osolia, poprášia múkou a zľahka opečú na masle z obidvoch strán. K opečenej treske sa pridá nadrobno nakrájaná cibuľa, citrónová šťava, mleté čierne korenie, zaleje vínom a pečie v rúre domäkka. Pečená treska sa položí na tanier, poleje španielskou omáčkou, do ktorej sa pridá precedená šťava z pečenia tresky. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, upravená ryža, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1148
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1149

Podobné recepty:
  • Jednoduché thajské rezance (Pad Thai)

    Jednoduché thajské rezance (Pad Thai)

  • Pstruh na šumivom víne

    Pstruh na šumivom víne

  • Srbský orechový zákusok

    Srbský orechový zákusok

kuk