Sójový segedínsky guláš

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 balík sójových kociek, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lyžička vegety), 1 cibuľa, rastlinný olej, mletá červená paprika, 400 g kyslej kapusty, soľ, 0,2 l sójového mlieka, 20 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Sójové kocky zalejeme vriacim zeleninovým vývarom na 3 až 4 hodiny. Cibuľu očistíme a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, scedené sójové kocky, kyslú kapustu, ktorú sme pokrájali na menšie kúsky a podľa potreby premyli vodou, soľ, mierne podlejeme vodou a udusíme takmer do mäkka. Zahustíme sójovým mliekom, v ktorom sme rozmiešali hladkú múku, a povaríme ešte 20 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1370
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1371

Podobné recepty:
  • Pečené zemiaky so špenátovou omáčkou

    Pečené zemiaky so špenátovou omáčkou

  • Zemiakový šalát s hlivou

    Zemiakový šalát s hlivou

  • Baklažánové pyré s uhorkovou omáčkou

    Baklažánové pyré s uhorkovou omáčkou

kuk