Hroznový lekvár

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg hrozna, 2 dl vína, 1 kg cukru, 1/2 lyžičky kyseliny citrónovej.

Postup

Krok 1

Hrozno popučíme, podlejeme vínom a privedieme do varu. Časť tekutiny necháme odpariť na primeranú hustotu. Pridáme cukor a ešte chvíľu varíme. Horúci lekvár dáme do pohárov a keď povrch zaschne, uzatvoríme ich.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1369
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1370

Podobné recepty:
  • Bezmäsitý segedínsky guláš

    Bezmäsitý segedínsky guláš

  • Kuracie stehná na zelenine

    Kuracie stehná na zelenine

  • Mrazený medovníkový krém

    Mrazený medovníkový krém

kuk