Šalát z kyslej kapusty I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g kyslej kapusty, 2 cibule, rastlinný olej.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu podľa potreby premyjeme studenou vodou, aby nebola príliš kyslá. Pokrájame na malé kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme očistenú a nahrubo postrúhanú čerstvú cibuľu, pokvapkáme rastlinným olejom a všetko dobre premiešame. Necháme odstáť 3 až 4 hodiny a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1619
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1620

Podobné recepty:
  • Pierogi ruskie (poľské jedlo)

    Pierogi ruskie (poľské jedlo)

  • Zemiaková kaša s tvarohom a krúpami

    Zemiaková kaša s tvarohom a krúpami

  • Rožkový nákyp s tvarohom

    Rožkový nákyp s tvarohom

kuk