Azerbajdžanský šašlík

2015-11-23

Popis

Jednoduché jedlo, ktoré si Vás získa. Ochutnajte azerbajdžanský šašlík.

Ingrediencie

  • baranie mäso (zo stehna)
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • cesnak
  • cibuľku a kôpor

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na plátky, posolíme, pokoreníme a potrieme ich vylisovaným cesnakom. Plátky mäsa napichneme na ihly, opečieme po oboch stranách. Hotový výrobok posypeme posekanou cibuľkou a kôprom.

Krok 2

Podávame s bohatou zeleninovou oblohou a varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1861
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1862

Podobné recepty:
  • Teľacie medailóniky (Maďarsko)

    Teľacie medailóniky (Maďarsko)

  • Baranie rebierko s bearnskou omáčkou

    Baranie rebierko s bearnskou omáčkou

  • Bosnianske mäsové guľky

    Bosnianske mäsové guľky

kuk