Azerbajdžanský šašlík
2015-11-23- komentárov
- Kategórie: Cudzokrajná kuchyňa , Iné , Baranie, jahňacie mäso , Pečené a grilované mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
Popis
Jednoduché jedlo, ktoré si Vás získa. Ochutnajte azerbajdžanský šašlík.
Ingrediencie
- baranie mäso (zo stehna)
- soľ
- mleté čierne korenie
- cesnak
- cibuľku a kôpor
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na plátky, posolíme, pokoreníme a potrieme ich vylisovaným cesnakom. Plátky mäsa napichneme na ihly, opečieme po oboch stranách. Hotový výrobok posypeme posekanou cibuľkou a kôprom.
Krok 2
Podávame s bohatou zeleninovou oblohou a varenými zemiakmi.