Gruzínsky ražeň

2018-04-19
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Gruzínsky ražeň

Ingrediencie

  • 300 g sviečkovice
  • 300 g bravčového mäsa zo stehna
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • 80 g oleja
  • 240 g cibule

Postup

Krok 1

Očistené a umyté mäso nakrájame na rovnaké plátky, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, pokvapkáme dobre olejom, uložíme do nádoby tak, že vrstvy mäsa striedame s vrstvou na kolieska pokrájanej cibule a necháme 2 hodiny v chlade.

Krok 2

Odležané mäso striedavo s cibuľou napichujeme na drievka a na rozpálenom oleji po oboch stranách opečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1760
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1761

Podobné recepty:
  • Ruské peľmene

    Ruské peľmene

  • Vajcia plnené penou z kambaly

    Vajcia plnené penou z kambaly

  • Škoricovníky

    Škoricovníky

kuk