Pečená sliepka s medom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1/2 sliepky, 4 lyžice medu, 4 lyžice masla, pomleté búrske oriešky, 1 lyžičku mletého zázvoru, soľ, tuk.

Postup

Krok 1

Sliepku asi 1 hodinu pred pečením posolíme. Do sliepky v miestach kĺbov urobíme nožom hlboký zárez, ktorý natrieme maslom zmiešaným s medom. Maslom a medom ponatierame aj celú sliepku zvonku i zvnútra. Na pekáč dáme trochu tuku, vložíme sliepku, posypeme ju zázvorom, pomletými orieškami a pečieme. Počas pečenia sliepku polievame, prípadne natierame zmesou masla a medu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1159
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1160

Podobné recepty:
  • Baklažánová musaka po grécky

    Baklažánová musaka po grécky

  • Kuracie krídelká starého mládenca

    Kuracie krídelká starého mládenca

  • Sukijaki (Japonsko)

    Sukijaki (Japonsko)

kuk