Varený ružičkový kel

2015-09-29

Ingrediencie

  • 0,5 kg ružičkového kelu, 0,5 dl rastlinného tuku, 3 dl vývaru, 4 strúčiky cesnaku, 4 lyžice suchého vína, Solamyl, 2 lyžice sójovej omáčky, cukor, soľ, jablkový likér.

Postup

Krok 1

Na rozpálený olej dáme na plátky pokrájaný cesnak. Osmažený cesnak zalejeme vývarom, vložíme ružičkový kel, prikryjeme a 5 minút varíme. Solamyl zmiešame s vodou a zahustíme ním vývar s ružičkovým kelom, pridáme sójovú omáčku, biele víno, cukor, soľ a likér. Podávame ako prílohu k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 976
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

977

Podobné recepty:
  • Zapekané baklažány

    Zapekané baklažány

  • Plnené kaleráby

    Plnené kaleráby

  • Talianske špagety s paradajkami

    Talianske špagety s paradajkami

kuk