Zemiakové ragú

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 250 g mrkvy, 4 rajčiny, 1 zelenú papriku, 1 žltú papriku, 2 cibule, zeleninový vývar, olej, 150 g prerastenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, yzop, bazalku.

Postup

Krok 1

Na osmaženú cibuľu dáme na väčšie kocky pokrájané zemiaky, na hrubo pokrájanú mrkvu, podlejeme vývarom a dusíme asi 15 minút. Pridáme pokrájané papriky, ošúpané, pokrájané rajčiny, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, stebielkom yzopu a dodusíme do mäkka. Zo slaniny nakrájame 4 plátky, zvyšok na rezance. Opečieme, rezance pridáme ku zmesi a dochutíme. Opečené plátky slaniny poukladáme navrch. Ozdobíme bazalkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1095
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1096

Podobné recepty:
  • Fazuľka varená s údeným mäsom

    Fazuľka varená s údeným mäsom

  • Lasagnove rolády na špargli

    Lasagnove rolády na špargli

  • Zemiaky na paprike s klobásou

    Zemiaky na paprike s klobásou

kuk