Zemiakové ragú

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 250 g mrkvy, 4 rajčiny, 1 zelenú papriku, 1 žltú papriku, 2 cibule, zeleninový vývar, olej, 150 g prerastenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, yzop, bazalku.

Postup

Krok 1

Na osmaženú cibuľu dáme na väčšie kocky pokrájané zemiaky, na hrubo pokrájanú mrkvu, podlejeme vývarom a dusíme asi 15 minút. Pridáme pokrájané papriky, ošúpané, pokrájané rajčiny, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, stebielkom yzopu a dodusíme do mäkka. Zo slaniny nakrájame 4 plátky, zvyšok na rezance. Opečieme, rezance pridáme ku zmesi a dochutíme. Opečené plátky slaniny poukladáme navrch. Ozdobíme bazalkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1248
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1249

Podobné recepty:
  • Zemiaky zapečené s klobásou a slaninou

    Zemiaky zapečené s klobásou a slaninou

  • Silvestrovská vegetariánska bezmäsitá kapustnica

    Silvestrovská vegetariánska bezmäsitá kapustnica

  • Zemiakový závin s údeným mäsom

    Zemiakový závin s údeným mäsom

kuk