Flamender

2018-02-15

Popis

Flamender. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.

Ingrediencie

  • 500 g bravčového stehna
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 ks cibule
  • škrobovú múčku
  • 1 dl vývaru
  • olej
  • čili
  • mletú štipľavú papriku
  • kečup
  • 100 g postrúhaného chrenu

Postup

Krok 1

Mäso pokrájané na rezance osolíme, okoreníme a obalíme v škrobovej múčke, opražíme na horúcom oleji, pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu a dusíme. Podlejeme vývarom, krátko podusíme, pridáme korenie, kečup a ďalej dusíme. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2341
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2342

Podobné recepty:
  • Florentínske medailóniky

    Florentínske medailóniky

  • Bravčové rebierka pečené na zelenine

    Bravčové rebierka pečené na zelenine

  • Zapečené bravčové rezne so syrom

    Zapečené bravčové rezne so syrom

kuk