Flamender
2018-02-15- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Flamender. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.
Ingrediencie
- 500 g bravčového stehna
- soľ
- mleté čierne korenie
- 2 ks cibule
- škrobovú múčku
- 1 dl vývaru
- olej
- čili
- mletú štipľavú papriku
- kečup
- 100 g postrúhaného chrenu
Postup
Krok 1
Mäso pokrájané na rezance osolíme, okoreníme a obalíme v škrobovej múčke, opražíme na horúcom oleji, pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu a dusíme. Podlejeme vývarom, krátko podusíme, pridáme korenie, kečup a ďalej dusíme. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.