Šalát z hríbov

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg hríbov (dubákov), 100 g kečupu, 200 g majonézy, jogurt, soľ, mleté čierne korenie, citrón, 50 g cibule.

Postup

Krok 1

Hríby pokrájame na väčšie plátky, vložíme do vriacej osolenej vody s citrónovou šťavou, povaríme asi 5 minút, scedíme a prepláchneme studenou vodou. Primiešame majonézu a jogurt, mleté čierne korenie, soľ, nadrobno pokrájanú cibuľu a kečup. Necháme postáť v chladničke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1321
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1322

Podobné recepty:
  • Smotanové lievance

    Smotanové lievance

  • Šalát z hovädzieho jazyka

    Šalát z hovädzieho jazyka

  • Karfiolový šalát s cibuľou

    Karfiolový šalát s cibuľou

kuk