Zapekané cestoviny II

2016-06-16

Ingrediencie

  • Farebné cestoviny menšej veľkosti
  • 200 g kuracích pŕs zbavených kože a pokrájaných na rezančeky
  • 200 g tvrdého neúdeného syra podľa výberu
  • sladkú kukuricu
  • sterilizované šampiňóny
  • 5 strúčkov cesnaku
  • 100 g šunky
  • 1 cibuľu
  • maslo na varenie
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 1 lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate alebo pažítky.

Postup

Krok 1

Mäso a šunku nakrájame na rezančeky. Cibuľu speníme na masle, pridáme šunku, kuracie prsia, ktoré osolíme, okoreníme a chvíľku opekáme. V slanej vode medzitým uvaríme cestoviny. Keď je mäso opečené, pridáme kukuricu, šampiňóny, postrúhaný cesnak, zmiešame s cestovinami, posypeme postrúhaným syrom, petržlenovou vňaťou alebo pažítkou. Zapekáme v rúre asi 10 minút (do úplného roztopenia syru). Podávame teplé s čerstvou zeleninou a kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(2.5 / 5)

2.5 2 2213
Ohodnoť tento recept

2 ľudí hodnotilo recept

2214

Podobné recepty:
  • Anklbens - polotovar na pizzu

    Anklbens - polotovar na pizzu

  • Lassagne so špenatom a rokfortom

    Lassagne so špenatom a rokfortom

  • Bigos - poľské jedlo

    Bigos - poľské jedlo

kuk