Pošírovaný pstruh

2003-11-24

Ingrediencie

  • 1 pstruha, 1 mrkvu, kúsok stonkového zeleru, kúsok cukety, maslo, soľ.

Postup

Krok 1

Zeleninu pokrájame na tenké rezance a sprudka osmažíme na masle, zalejeme vínom a kuracím vývarom tak, aby bola zelenina ponorená. Prikryté varíme 2 až 3 minúty. Potom do zeleniny vložíme osolené filé z pstruha, prikryjeme a po 10 sekundách oheň vypneme. Prikryté necháme niekoľko minút. Podávame s čerstvo opečenou bagetou, prípadne holandskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 945
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

946

Podobné recepty:
  • Mrazený múčnik

    Mrazený múčnik

  • Makrela na flámsky spôsob

    Makrela na flámsky spôsob

  • Mikulášska torta

    Mikulášska torta

kuk